Om

Vedersø Blomster

Passion for at skabe glæde

Vi er med til at værne om menneskers relationer, og vi sætter en ære i at være medvirkende til at glæde og overraske mennesker hver dag, når de modtager en hilsen i form af blomster, planter eller specialiteter fra dem, de har kær.

Vores historie

15. januar 1996 kastede hr. og fru. Vedersø sig ud i at være selvstændige blomsterhandlere, da de flyttede ind i lokalerne på Torvet i Hørning for at starte Vedersø Blomster. 

For Mogens lå det til højrebenet at starte en blomsterbutik, da han er vokset op med blomster. Dette skyldes, hans forældre startede et gartneri i Edslev i 1963, som senere åbnede en blomsterforretning i forbindelse med gartneriet. I 11 år arbejdede Mogens i sine forældres forretning og fragtede blomster ud i området. 

Selvom Kirsten arbejdede i flere år som sygehjælper, havde hun altid haft en stor stor interesse for blomster og planter. Ved siden af sit job som sygehjælper arbejdede hun nemlig hos Viby Plantecenter og gik desuden også til blomsterbinding. Dengang vidste hun ikke, at det en dag skulle blive til hendes levevej. 

I 2002 tog de et sats og åbnede endnu en butik i City Vest i Brabrand. Den butik havde de i 11 gode år. I dag fokuserer Kirsten og Mogens fuldt ud på butikken i Hørning sammen med deres dygtige kollegaer. 

Vores forretning er bygget op om dygtige blomsterdekoratører med mere end 25 års erfaring, som sætter en ære i af at opfylde, dine specifikke ønsker, så du får det helt rette produkt med hjem. 

Vedersø Blomster er medlem af Interflora, derfor kan du sende og modtage ordre gennem os fra hele verden.